Skip to main content

Vår vision är att motivera och inspirera människor att tänka större och göra storverk!

Lite mer om oss

Peter Watz Grundare och initiativtagare till motivationsplattformen Yes You Rock

Peter Watz

Grundare och initiativtagare

DIHM Affärskommunikation, Gymnasieekonom. Entreprenör, Utbildare, Affärsutvecklare, Föreläsare, Systemutvecklare etc.

Peter Watz, född 1972 i Sundsvall och uppvuxen i Umeå, är entreprenören som ser möjligheter där andra ser problem. Sedan han flyttade till Stockholm 1988 har han varit en drivande kraft inom personlig utveckling och företagsinnovation.

Redan som ung norrlänning på 80-talet började Peter sitt entreprenörskap genom att sälja spel till C64:an. Men hans verkliga passion upptäcktes 1989 när han deltog i sin första målsättningsworkshop. Sedan dess har han dykt djupt in i världen av personlig utveckling, deltagit i utbildningar och föreläsningar med några av branschens största namn, som Tony Robbins (UPW - Unleash The Power Within), David Allen (Getting Things Done® Roadmap), Eric Edmeades (Business Freedom och Business Freedom Speaking Academy), Claus Møller (TMI Time Manager), Stephen Covey Jr. (Speed Trust) och Bob Proctor, för att nämna några.

Peter är inte bara en student av ämnet; han är också en lärare. Han har hållit hundratals föreläsningar och workshops över hela världen, från Sverige till USA och Mexico. Med en stark tro på distansutbildningens kraft, höll han sin första onlinekurs redan 2012.

Men vad gör Peter verkligen unik? Hans engagemang för att leva som han lär. Han strävar ständigt efter att dela med sig av sin kunskap och tekniker till dem som söker ett bättre och mer hållbart liv. Detta engagemang ledde till skapandet av Yes You Rock® - en motivationsplattform med inspirerande föreläsningar, personlig rådgivning och verktyg för att hjälpa individer och företag att nå sin fulla potential.

Ett mål som Peter har är att fylla Avicii Arena Globen och inspirera unga som gamla.

Fakta om oss

Org.Nr:

556769-9649

Mer info hos Alla bolag
Adress:

Blåbärsvägen 22, 181 64 Lidingö

Se karta
Telefon:

070-8403191

Klicka för att ringa

  Inte alla har det lika bra
  som du har det

  De som verkligen behöver vår hjälp kanske inte har råd att betala. Därför kommer vi starta Yes You Rock® Fonden. Det är en fond vars syfte är att personer som har stort behov av våra tjänster och program. Initialt kommer 10% av vår fakturerade omsättning öronmärkas till detta ändamål. 

  Ansökningar kommer tas emot från och med 1/1-2024

  Framtiden

  En målgupp som få talar om när det gäller mental ohälsa och självmord är män 40+. För denna grupp kommer en speciell plattform troligtvis tas fram. 

  Vill du vara med
  på vår resa?

  Vill du vara med och bidra?

  Vill du bli partner med oss?

  Vill du stödja oss?

  Ta kontakt med oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.